Voor iedereen een notebook naar keuze

Azerty

Of je nu op zoek bent naar een laptop om je huiswerk op te doen, of thuis nog even werken aan documenten die af moeten voor je werk. Met een laptop ben je lekker flexibel, zelfs in het openbaar vervoer kun je nog even je mail bekijken of iets afmaken. Maar wat voor model heb je nu precies nodig, en welke besturing wil je mee werken. Dit zijn maar een paar kleine dingen waar je over na moet denken, maar ook het doel wat je ermee wilt doen is essentieel bij de aankoop.

Azerty

Soorten systemen

Bij de aankoop van een laptop heb je meestal keuze uit drie soorten besturingssystemen, Chromebook van Google, Microsoft en Apple. De meeste mensen gebruiken Windows van Microsoft omdat de verhouding kwaliteit / prijs gewoon goed is. Een Chromebook is ideaal als je overal internet wilt hebben, daar zijn ze ook speciaal voor gebouwd. Een Apple notebook is uitgebreid en ziet er gelikt uit, dit zie je ook terug aan de prijs die je ervoor betaald. 

Prijzen

Je kunt het zo duur of voordelig maken als je wilt bij de aankoop van een laptop, doe je er alleen maar eenvoudige dingen mee is het niet nodig een peperduur exemplaar te kopen. Hoe meer je ermee wilt doen, hoe hoger de prijs over het algemeen is. Ook speciale onderdelen kunnen de prijs behoorlijk opschroeven, bijvoorbeeld een grafische kaart om games mee te spelen of een duurder beeldscherm. Over het algemeen hangt alles af van de eisen die je eraan stelt, hoe minder eisen hoe voordeliger een notebook wordt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *