Stel je vragen makkelijk via WhatsApp Business.

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een telefoon en is daar onbewust veel mee bezig. Een mobiele telefoon is bijna niet meer te missen in het dagelijkse leven. Je kan bijna alles via je telefoon doen. Mobiel bankieren, bestellen, shoppen en ga zo maar door. Toch stuit je als consument soms tegen vragen aan tijdens het shoppen in je favoriete webshop. Vaak kan je de antwoorden wel op de website vinden bij de FAQ of klantenservice. Toch kan het zijn dat je het bedrijf voor iets anders nodig hebt. Denk aan: het maken van een afspraak, garantie aanvragen, retourlabel of iets totaal anders. Een mooie snelle uitkomst kan WhatsApp Business zijn!

WhatsApp Business voor jouw bedrijf.

WhatsApp Business is een snelle en makkelijke oplossing om je klantenservice uit te breiden. Dit kan je doen met een vast telefoonnummer of een schoon mobiele nummer. Met het nummer kan je een zakelijk account aanmaken die je helemaal naar wens kan inrichten. Logo, geautomatiseerd bericht, website link en eventuele openingstijden kan je hier makkelijk aan toevoegen. Consumenten kunnen dan makkelijk vanuit de WhatsApp door naar je website of andersom. Dit kost weinig tijd en moeite voor een snel antwoord!

WhatsApp Business integreren op jouw website.

Een website button toevoegen kan op veel verschillende manieren. Toch kan het makkelijk en handig zijn om al je kanalen op één software te koppelen. Denk hierbij aan de mogelijkheden om je mail, telefoontjes, chats en WhatsApp berichten die binnen komen in één inbox. Hierdoor kan je alles makkelijk bekijken en hoef je niet met meerdere vensters te werken. Het kan veel werk zijn om al deze kanalen te onderhouden. Ben je op zoek naar extra hulp? Kijk dan bij Chatkracht naar de mogelijkheden. Chatkracht is gespecialiseerd in online klantenservice en kijkt graag met jou naar de beste manier om jouw bedrijf naar een hoger niveau binnen online klantenservice te tillen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *