Leads verkrijgen via LinkedIn

Wil je een bepaalde doelgroep aantrekken en bevindt deze doelgroep zich op de zakelijke markt? Dan is LinkedIn als social media kanaal een geschikte keuze om een online campagne op in te zetten. Op LinkedIn is het namelijk mogelijk om leads binnen te halen door advertenties in te zetten op een bepaalde zakelijke doelgroep.

LinkedIn leadgeneratie is de meest effectieve manier voor groei in leads, klanten en omzet, dat weet bijna elke LinkedIn specialist. Maar om een goede leadcampagne in te zetten moet je hier wel de juiste informatie voor hebben. Zo worstelen de meeste professionals met de uitdaging om LinkedIn goed én effectief in te zetten. En daar is waar een LinkedIn specialist jouw bedrijf kan helpen.


LinkedIn beheren door een specialist

Wanneer je kiest voor LinkedIn uitbesteden door een LinkedIn specialist weet je zeker dat jouw online campagnes op de juiste manier worden opgezet. Het instellen van een LinkedIn leadcampagne is namelijk best een hele opgave. Welke instellingen moet je goed instellen? Welke doelgroep pak je en hoe ga je om met de uitsluitingen in doelgroepen die LinkedIn te bieden heeft? Welke soort advertentie kies ik bij mijn leadcampagne en hoe vul ik de juiste link in dat deze goed wordt gemeten? Dit zijn allemaal vragen die bij het opzetten van een LinkedIn leadcampagne komen kijken als je hier geen ervaring mee hebt.

Laat ook jouw LinkedIn oppakken door één van de LinkedIn specialisten van BuildSocial! Zij hebben jarenlange ervaring met het opzetten van online campagnes én leadcampagnes op LinkedIn en weten aan welke knoppen ze moeten draaien om jouw LinkedIn leadcampagne tot een online succes te maken. Zij helpen je met het vinden van jouw juiste doelgroep op LinkedIn, geven tips over welke content hier het beste bij aansluit en zorgen ervoor dat jij de juiste leads binnenkrijgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *