Alles mogelijk met een soort software

TIC narrowcasting

Voorheen was je vrij beperkt met het vertonen van bepaalde software, het moest in een bepaald soort bestand worden gemaakt om het te kunnen tonen. Vaak werden de beelden vertoond via de laptop en dan naar een scherm gestuurd, of je moest het doen met een beamer en een apart scherm. In beide gevallen redelijk omslachtig, je was altijd beperkt in het gebruik van software. Met TIC narrowcasting software kun je iedere software gebruiken en zijn verschillende koppelingen mogelijk.

Geef je bezoekers extra service

Het tonen van het weer, de file of de situatie van het openbaar vervoer kun je met de TIC narrowcasting software eenvoudig tonen. Je hebt hierbij de keuze of je een lichtkrant mee laat lopen in beeld, of maak je gebruik van het volledige scherm. De verschillende televisiezenders en zelf Youtube is eenvoudig te tonen, dit kun je combineren met verschillende soorten koppelingen. Het gebruik van het scherm is meer dan alleen beelden tonen, beschouw het als interactie door internet.  

TIC narrowcasting

Vergaderen met de software

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten software om bestanden mee te maken, dat je eigenlijk niet meer om de TIC narrowcasting software heen kunt. Of je nu met Excel of met Word wilt werken het is allemaal mogelijk, maar je mail lezen is ook geen enkel probleem. Powerpoint, Youtube, internet en verschillende koppelingen maken van het scherm het perfecte middel om dit binnen je bedrijf te hebben. Bij aenc.nl kun je terecht voor al je vragen over dit unieke scherm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *